Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Badkamer en toilet laten plaatsen in Vianen

Badkamer & toilet op maat

Voor een complete renovatie van een badkamer heeft u een aannemer nodig die thuis is in tegelwerk, leidingwerk, timmerwerk, elektra en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij een perfect afgewerkte badkamerverbouwing. Bij DSS uit Vianen heeft u de zekerheid van een aannemer met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid. Wij houden uw badkamer en/of toiletverbouwing geheel in eigen beheer: van de offerte tot de oplevering. DSS verzekert daardoor een goede doorlooptijd van uw badkamerrenovatie. Bekijk de referentiepagina voor recent geplaatste badkamers.

DSS denkt graag met u mee

Een badkamer renovatie is geen kinderspel. U gaat niet over één nacht ijs, want het is immers de bedoeling dat u na de badkamer renovatie zo’n 10 tot 15 jaar niets meer moet veranderen. DSS denkt, ook met het renoveren van uw toilet, met u mee, zodat de kosten niet onnodig oplopen. Woont u in regio Utrecht en denkt u aan de renovatie van uw badkamer? Wij denken graag mee en starten met een goede voorbereiding. Samen met u bepalen we welke installaties u wilt, of een douche of bad gewenst is of bijvoorbeeld een inloopdouche, die ideaal is bij het ouder worden, maar ook bij jonge kinderen.

Renovatie tips

Een nieuwe douche of elektrische vloerverwarming: bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Hierbij geven wij u alvast wat tips waar u rekening mee kunt houden:


“Bekijk onze eigen badkamer!”

Hoe vaak hoort u dat als u in een winkel staat… “ik heb hem zelf ook!”. Bij DSS is geen woord gelogen. Onlangs heeft DSS een eigen badkamer gerenoveerd. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s of maak een afspraak voor een bezichtiging. Wilt u een gespecialiseerd aannemer voor het verbouwen van uw badkamer en toilet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat,  vloeren.

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist