Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Schilder Vianen

Schilderwerkzaamheden

DSS uit Vianen staat garant voor binnen en buitenschilderwerk voor particulieren en bedrijven. Zowel voor onderhoud en nieuwbouw schilderwerk en behang afwerking. Mooi en fris schilderwerk geeft een meerwaarde aan uw woning. Ik besteed uiterste zorg aan deze beide aspecten. De producten die DSS gebruikt worden op maat gekozen zodat het verfsysteem goed bij uw wens past. Bekijk de referentiepagina voor recente schilder projecten.

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

> Binnenschilder voor uw pand

> (foto)behang voor kantoor

> Afwerking van kantoorwanden

> Gevel restauratie

> Buitenschilder voor uw pand

> Binnenschilderwerk

> Glaswerkzaamheden

> Wandafwerking

> Keuken renovatie

> Buitenschilderwerk

Voor uw Woning


Binnenschilderwerk & Buitenschilderwerk

Goed binnenschilderwerk creëert een fijne leef omgeving. Daarbij heeft het een grote invloed op het buitenschilderwerk en de duurzaamheid van het totale verfsysteem van uw huis. Goed schilderwerk biedt bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels. DSS uit Vianen voorziet u graag in binnen en buitenschilderwerk. Voor meer specifieke informatie over schilderwerkzaamheden, kunt u een keuze maken uit één van de onderwerpen rechts in het overzicht.

Vakkundig onderhoud aan uw schilderwerk

Uw schilderwerk dient regelmatig te worden gecontroleerd op scheurtjes in de laklaag. Vooral door de UV-stralen van de zon loopt uw buitenschilderwerk in kwaliteit terug. Het kleinste verfscheurtje kan houtrot tot gevolg hebben. Om ervoor te zorgen dat u niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud aan uw deuren en kozijnen, is het zaak om een regelmatige controle uit te voeren. DSS kijkt kritisch naar uw houtwerk en indien nodig kan het houtwerk op specifieke punten, waar bijvoorbeeld houtrot optreedt, vakkundig worden vervangen. Zo hoeft u in veel gevallen niet uw gehele kozijn te vervangen.


Verfproducten

Voor kwalitatief schilderwerk is het belangrijk om met goede producten te werken. Er is traditionele verf en  ecologische verf. Elke soort verf heeft zijn toepassingen, maar niet elk verfproduct is geschikt voor elke situatie. DSS adviseert u graag over de beste verf voor de gewenste toepassing. Wist u bovendien dat in veel gevallen de beste verf niet eens de duurste verf hoeft te zijn?


Gratis inspectie van uw schilderwerk

Wanneer u door DSS uit Vianen een inspectie laat uitvoeren voor uw schilderwerk, dan ontvangt u een gedegen advies over de te verwachten werkzaamheden en de manier om in de toekomst onverwachte financiële tegenslagen te voorkomen. Neem vrijblijvend contact op met DSS.

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist