Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Vloeren leggen

Vloeren leggen en onderhouden

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw woning of kantoor? Voor een vloer leggen in Vianen en omstreken bent u bij onderhoudsbedrijf DSS aan het juiste adres. U kunt voor ieder type vloer bij DSS terecht. Zo leggen wij parketvloeren, laminaatvloeren, PVC-vloeren en plavuizen.

Werkwijze bij het leggen van uw vloer

Bij interesse in vloeren komt DSS altijd eerst bij u langs. U bent vrij in de materiaal keuze van derden. Wij nemen de huidige situatie op, inventariseren uw wensen en komen vervolgens met een offerte op maat. Gaan wij voor u aan de slag dan kunt u rekenen op goed tussentijds overleg en een perfect eindresultaat.

Aandachtspunten bij het leggen van een nieuwe vloer

Meer dan alleen vloeren

DSS is een allround timmer- en onderhoudsbedrijf. Schakelt u ons in voor uw vloer maar hebt u nog andere klussen liggen? Vaak kunnen wij deze gemakkelijk meenemen. Wij hebben uitgebreide ervaring in de meeste timmer- en onderhoudsklussen.

Hebt u nog vragen of bent u benieuwd wat een vloer leggen in Vianen en omstreken u kost? Laat dan gerust een berichtje achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet.

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist