Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services

Onderhoud van uw woning

DSS is specialist in het verrichten van onderhoud voor uw woning. Of het nu gaat om woning onderhoud zoals de aanpak van verrot houtwerk, vervanging van een vloer of reparatie aan dak en goot. U kunt een professionele en vakkundige aanpak verwachten voor grote en kleine klussen.


Van grote tot kleine klus


Als huiseigenaar kunt u te maken krijgen met vervelende onderhoudswerkzaamheden aan uw woning zoals houtrot, lekkende dakgoten, achterstallig schilderwerk of kapot leidingwerk. De woningonderhoud service van DSS zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud aan uw woning. Onze woningonderhoud service neemt u alle onderhoudswerkzaamheden uit handen.


Werkwijze


De start is het kennismakingsgesprek. Dit is meestal bij u thuis omdat het project daar plaatsvindt. Zijn er nog geen concrete oplossingen of ideeën, dan denken wij graag met u mee. DSS helpt u van A tot Z. Samen verbouwen wij met duurzame materialen uw eigen huis.


Bovenstaande is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die DSS uit Vianen voor u kan verrichten. Heeft u meer specifieke vragen over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Woning onderhoud Vianen

Overige specialiteiten: traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

Contact
Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist