Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Meubel op maat laten maken

Meubels op maat gemaakt

U hebt een idee voor een kast, tafel of stoel, maar kunt het ontwerp in geen enkele winkel vinden? Een oplossing is dan om het meubel zelf te maken of te laten ontwerpen. Klus- en Montagebedrijf DSS maakt voor u meubels op maat. Wij hebben al regelmatig kastenwanden en meubels gemaakt en kunnen een meubel voor u maken dat aan al uw wensen voldoet. Bekijk de referentiepagina voor recente projecten waar meubels op maat zijn gemaakt.

Ontwerp op maat

Klus- en Montagebedrijf DSS kan voor u een ontwerp tekenen of meubels op maat maken aan de hand van een ontwerp dat u zelf heeft uitgetekend. Van kastenwanden tot stijgerhouten tafels en van commodes tot sidetables. Ook kunnen wij uw oude meubels weer tot nieuw maken, door ze volledig op te knappen en te renoveren. Benieuwd welke meubels Klus- en Montagebedrijf DSS heeft gemaakt? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio!


Stijgerhouten meubels

DSS is naast het onderhoudswerk ook gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Of het nu om een hoekbank, bartafel of loungeset gaat, wij vinden het leuk om te maken! Natuurlijk zijn alle steigerhouten meubelen in verschillende maatvoeringen en afwerking leverbaar. DSS ontwerpt graag uw meubel naar wens maar u kunt natuurlijk ook uw eigen ontwerp aanleveren. Op deze manier krijgt u precies de meubels die u wenst!


Meubels voor in een zakelijke omgeving

Zakelijk kunt u ook bij DSS terecht voor bijvoorbeeld de inrichting van uw ontvangstruimte, showroom of kantine. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met DSS op. Vanzelfsprekend staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel.

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren,  badkamer & toilet,  vloeren.

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist