Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Schilder Vianen

Schilder voor uw bedrijfspand

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

Het uiterlijk van uw bedrijfspand heeft invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Niet alleen voor de klant is het van belang om een gedegen afwerking van uw pand te hebben, maar ook voor de mensen op de werkvloer zal het een positief effect hebben.

DSS is gespecialiseerd in het schilderen van bedrijfspanden. Wij verzorgen de afwerking van de binnenkant van uw bedrijfspand op alle mogelijke manieren, te denken aan: spuit, behang, saus of schilderwerk. De grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden maakt het mogelijk om werkzaamheden kwalitatief en snel uit te voeren.Naast de binnenkant van uw bedrijfspand is een fraai onderhouden buitenkant net zo goed uw visitekaartje. DSS zorgt graag dat de eerste indruk van uw klanten een succes wordt, door het afleveren van kwalitatief en duurzaam schilderwerk voor uw bedrijfspand.
Zijn u en uw collega’s het zat om tegen een witte muur aan te kijken? Fotobehang is een perfecte manier om met levensgrote afbeeldingen uw kantoor tot leven te brengen. Wat dacht u van een weergave van New York City, een oerwoud of een spectaculaire foto van uw producten.

Fotobehang voor uw bedrijfspand is een creatieve en voordelige oplossing die snel door ons is aan te brengen. Bovendien maakt u een positieve indruk op uw klanten!


Net als de juiste verlichting hebben kleuren net zo goed op de productiviteit op de werkvloer. Wij adviseren u graag over de juiste kleurstelling van uw wanden. Om een degelijk en gefundeerd advies te kunnen geven is het noodzakelijk dat we de betreffende wanden en/of plafonds ter plekke kunnen beoordelen aangezien ondergrond en conditie belangrijk zijn bij het uitbrengen van een advies. Evenals bij schilderwerk is er een diversiteit aan wandafwerkingstechnieken.

Kantoor ruimte schilderen

De buitengevel schilderen en restaureren is niet alleen een goede manier om uw pand een geheel nieuwe uitstraling te geven. Door de buitengevel te behandelen met de juiste technieken en componenten, kunt u voorkomen dat u problemen krijgt met rot, algen of mos op de gevel. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat uw buitengevel kan renoveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs, dan bent u aan het juiste adres bij DSS.

Binnenschilder voor uw bedrijfspand

Buitenschilder voor uw bedrijfspand

(Foto)behang voor kantoor

Afwerking van kantoorwanden

Gevelrestauratie

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist