Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Onderhoud aan uw dakkapel

Dakkapel onderhoud

Niet alles aan en van een huis heeft het eewige leven, denk aan ramen, deuren, dakebedekking en natuurlijk dakkapellen. Gelukkig is het niet altijd nodig een dakkapel direct te vervangen, want de meeste dakkapellen lenen zich prima voor een renovatie. Bij een dakkapel renovatie kan het kozijn worden vervangen, net als de dakbedekking, de bekleding van de buitenkant, het lood rondom de dakkapel en ook het isolatiemateriaal in combinatie met de binnenafwerking. Bekijk de referentiepagina voor recente voorbeelden van werkzaamheden aan dakkapellen.

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

EPDM rubber bedekking


Het dak van een dakkapel met een plat dak bestaat meestal uit bitume of EPDM rubber. Een bitumen dakbedekking heeft een levensduur van ongeveer 20 jaar en vraagt een controle per drie jaar. Dit type dakbedekking is vrij oud en de kans op een lekkage is groot bij slecht onderhoud. Vanwege de vele andere kwalitatief betere materialen, wordt bitumen tegenwoordig nog maar weinig gebruikt onder de dakkapel specialisten. Dit is dan ook de reden dat DSS enkel werkt met een nieuwe soort dakbedekking, namelijk de EPDM dakbedekking. EPDM rubber is tegenwoordig één van de meest voorkomende en meest geplaatste dakbedekkingen. Het is bestendig tegen alle weersomstandigheden en heeft een levensduur van 30 tot 50 jaar. EPDM is van hoge kwaliteit en heeft weinig onderhoud nodig. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze techniek, moet het wel op de juiste manier worden geplaatst en verlijmd. DSS helpt u graag verder.


Kunststof dakkapel delen

DSS werkt het liefst met kozijndelen en afdekdelen vervaardigd uit Keralit. Keralit is kleurvast, ongevoelig voor vocht en warmte en zeer duurzaam. Vervaardigd uit dit gerecyclede kunststof is uw dakkapel ook nog eens milieuvriendelijk. Geen last van schilderwerkzaamheden en rotte plekken in uw hout. Dat is nog eens onbezorgd genieten van uw dakkapel!

Uw dakkapel laten inspecteren?

Waarom een dakinspectie van uw dakkapel? Een inspectie van uw dakkapel toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Een evaluatie geeft een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een dakinspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages kunnen voorkomen. Een afspraak maken voor een dakinspectie en/of dakreparatie, of heeft u vragen over uw daklekkage? Neem dan vrijblijvend contact op met DSS uit Vianen.


Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist